Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سعید مهدوی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به در پیش بودن عید سعید فطر، اظهار کرد: روزهای پایانی ماه مبارک رمضان را سپری می‌کنیم و شایسته است که روزه داران مؤمن از این فرصت‌های طلایی باقی مانده نهایت استفاده را ببرند.

وی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصتی برای پاکسازی جسم و روح است، اضافه کرد: خداوند سبحان در این ماه درهای رحمت خاص خود را به روی بندگان می‌گشاید تا گناهان یک ساله آنان بخشیده شود و در لیالی قدر نیز سرنوشت انسان برای یک سال تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اینکه ویروس منحوس کرونا نتوانست خللی در بزرگداشت ایام ماه مبارک رمضان ایجاد کند افزود: مردم مؤمن گیلان همچون سایر هموطنان در روزها و شب‌های ماه مبارک رمضان به عبادت و برگزاری مراسم دعا و نیایش با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی پرداختند.

مهدوی، تصریح کرد: مردم دیار میرزا در فرهنگ، نوع دوستی، ایمان و غیرت زبانزد هستند و در این ماه عزیز علاوه بر عبادت و نیایش، به فکر کمک به نیازمندان و دستگیری از محرومان نیز هستند.

وی با اشاره به ضرورت کمک به فقرا و اقشار آسیب پذیر، بیان کرد: مردم مسلمان و شیعه ما با تبعیت از اهل بیت (ع) به ویژه امیرالمومنین، هیچ‌گاه نگاه حمایتی خود از محرومان را دریغ نکردند و در هر شرایطی یاریگر نیازمندان هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان به برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در این استان اشاره کرد و گفت: نماز عید سعید فطر با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی در سراسر استان گیلان برگزار می‌شود.

مهدوی با بیان اینکه مؤمنان روزه دار برای خواندن نماز و در راستای عمل به توصیه‌های بهداشتی باید سجاده و مهر با خود به همراه داشته باشند، عنوان کرد: امید است که همچون سال گذشته نماز عید فطر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در گیلان به خوبی برگزار شود.

کد خبر 5209951

منبع: مهر

کلیدواژه: سعید مهدوی تبلیغات اسلامی گیلان نماز عید سعید فطر ویروس کرونا روز قدس بوشهر آمار کرونا واکسن کرونا کرمانشاه روز جهانی قدس انتخابات 1400 گرگان شیوع کرونا عید سعید فطر اردبیل عکس استانها فطریه پروتکل های بهداشتی ماه مبارک رمضان عید فطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۰۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)

به گزارش همشهری آنلاین، این عوامل شامل شرایطی می‌شوند که در آنها افراد به دنیا می‌آیند، رشد می‌کنند، کار می‌کنند، زندگی می‌کنند، و پیر می‌شوند و نیز مجموعه گسترده‌تر از نیروها و نظام‌ها که شرایط زندگی روزمره را شکل می‌دهند. این نیروها و نظام‌ها شامل سیاست‌ها و نظام‌های اقتصادی، برنامه‌های توسعه، هنجارهای اجتماعی، سیاست‌های اجتماعی و نظام‌های سیاسی می‌شوند.

این عوامل تأثیر مهمی بر نابرابری‌های بهداشتی دارند - یعنی تفاوت‌های ناعادلانه و قابل پرهیز در وضعیت سلامت که در داخل و در میان کشورها دیده می‌شوند. در کشورها همه سطوح درآمد، سلامت و بیماری از یک شیب اجتماعی پیروی می‌کنند: هر چه موقعیت اجتماعی-اقتصادی افراد پایین‌تر باشد، وضعیت سلامت آنها بدتر است.

فهرست زیر نمونه‌هایی از عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت را ارائه می‌کند که می‌توانند بر عدالت سلامت به صورت مثبت یا منفی تأثیر بگذارند:

درآمد و حمایت اجتماعی تحصیلات بیکاری و عدم امنیت شغلی شرایط زندگی کاری ناامنی غذایی مسکن، امکانات اولیه و محیط‌زیست رشد اولیه دوران کودکی شمول اجتماعی و عدم تبعیض تعارض ساختاری دسترسی به خدمات بهداشتی مقرون‌به‌صرفه باکیفیت مناسب.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت یا SDH می‌توانند در تأثیرگذاری بر سلامت حتی مهم‌تر از مراقبت‌های بهداشتی یا انتخاب سبک زندگی در تأثیرگذاری بر سلامت باشند. به عنوان مثال، مطالعات متعدد نشان می‌دهد که SDH مسئول بیش از ۳۰ تا ۵۵ درصد از پیامدهای سلامتی است. علاوه بر این، برآوردها نشان می‌دهد که سهم بخش‌های خارج از سلامت در پیامدهای سلامت جمعیت از سهم بخش سلامت بیشتر است.

پرداختن مناسب به عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت (SDH) برای بهبود سلامت و کاهش نابرابری‌های درازمدت در سلامت، که مستلزم اقدام همه بخش‌ها و جامعه مدنی است، اساسی است.

منبع: وب‌سایت سازمان جهانی بهداشت

کد خبر 849816 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • پخش نماز جماعت به امامت یک زن در تلویزیون
  • احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج تبریز
  • احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • ۳۰ عنوان ویژه برنامه هفته هلال احمر در استان سمنان برگزار می‌شود
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • جشن امضای «احتضار» برگزار می‌شود
  • رونمایی و جشن امضای کتاب عکس «احتضار»