Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@04:44:37 GMT

عید سعید فطر مظهر شکوه و وحدت دنیای اسلام است

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۲۳۶۶

عید سعید فطر مظهر شکوه و وحدت دنیای اسلام است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ناصر شکریان امیری صبح سه شنبه در دهمین جلسه ستاد عملیات فصل بندگی ویژه ماه مبارک رمضان، با اشاره به اهمیت حفظ طهارت و دستاوردهای معنوی ماه مبارک رمضان و با تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر، اظهار داشت: ماه مبارک رمضان منشأ برکات معنوی در زندگی فردی و اجتماعی مسلمانان است و باید از تمامی این دستاوردهای معنوی ماه بندگی خدا حفظ و حراست کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر به همه مؤمنان، مسلمانان به ویژه همه شیعیان جهان، افزود: عید سعید فطر یکی از اعیاد بزرگ در دین مبین اسلام است که در بین بزرگان دین و مسلمانان جهان از جایگاه و حرمت فوق العاده ای برخوردار است که نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) در خصوص این عید و فضیلت‌های آن بسیار مورد اهمیت و سفارش قرار می‌دادند.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت برگزاری نماز عید سعید فطر در مصلی، مساجد و اماکن مذهبی شهرها و روستاهای مازندران با رعایت دقیق شیوه نامه‌ها، بیان داشت: تمامی مصلی‌های جمعه، مساجد و اماکن مذهبی مازندران آماده برگزاری نماز وحدت آفرین عید فطر هستند و نماز عید سعید فطر در این مکان‌ها با رعایت دقیق شیوه نامه‌ها، پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان و حتی الامکان در فضای باز و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار می‌شود.

حجت الاسلام شکریان امیری در ادامه سخنان خود، روز عید فطر را روز دریافت جایزه الهی بواسطه یک ماه روزه داری بندگان و مؤمنان دانست و تصریح کرد: عید سعید فطر پاداش، مؤمنان و روزه دارانی است که پس از یک ماه روزه داری، قلب و جان خود را پاک و نورانی کرده‌اند و از تمامی فیوضات ماه مبارک رمضان بهترین بهره را دریافت کرده‌اند و عید فطر جشن عبادات مؤمنان و پاداش بندگی بندگان خوب خداست.

استاد برجسته حوزه و دانشگاه‌های مازندران در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اهمیت اعمال عید سعید فطر در شب و روز عید، خاطر نشان کرد: روایت شده که شب عید سعید فطر، کمتر از شب قدر نیست و برای درک این عید بزرگ مسلمان اعمالی هم سفارش شده است که پرداخت فطریه یکی از اعمال واجب این روز است که باید در راستای حمایت از نیازمندان و مستمندان برنامه ریزی شود و توصیه می‌شود کسانی که توانایی پرداخت بیشتری را دارند برنج را محاسبه کنند که برای رفع مشکلات نیازمندان برنامه ریزی شود و غسل روز عید، اقامه نماز عید سعید فطر، دعای ندبه، استغفار و زیارت نامه حضرت سیدالشهداء امام حسین (ع) مورد سفارش بزرگان دین بوده است.

کد خبر 5210443

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی مازندران عید سعید فطر ویروس کرونا روز قدس بوشهر آمار کرونا واکسن کرونا کرمانشاه انتخابات 1400 گرگان عید سعید فطر روز جهانی قدس شیوع کرونا اردبیل عکس استانها فطریه ماه مبارک رمضان عید سعید فطر عید فطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۲۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ

یاددهی و یادگیری، دو مقوله اساسی در زندگی هر فرد و موثر در فرهنگ و علم و سیاست هر جامعه بشری محسوب می‌شوند اما این معلم است یاد می‌دهد و می‎‌پروراند تا با ایفای نقش خود جامعه ای بهتر و متعالی‌تر بسازد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، اساسی‌ترین کار در هر جامعه و سرزمینی موضوع تعلیم و تربیت در آن جامعه به عنوان رکن محوری توسعه و تعالی است. کسی که این رسالت را به دوش می‌کشد معلم است و کار معلمی به هرگونه تلاشی که برای هدایت، تکامل و تعلیم و آموزش انسان، صورت می‌گیرد اطلاق می‌شود.

براساس همین تعریف است که پیامبران، معلمان بزرگ بشریت خوانده می‌شوند؛ هم چنین پدر و مادر و دیگر اعضای خانواده نسبت به کوچک‌ترها نقش معلم را دارند، اما در نام‌گذاری طبقات مختلفی که وظیفه تعلیم و تربیت را بر عهده گرفته‌اند، اصطلاحاً تنها به یک طبقه معلم می‌گویند؛ یعنی همان کسانی که رسالت آموزش و پرورش فرزندان ما را از دوره کودکی و تحصیلات ابتدایی تا دوره جوانی و تحصیلات عالی، بر عهده می‌گیرند و تربیت و تعلیم انسان را دنبال می‌کنند.

در جامعه اسلامی ما این وظیفه مهم بر عهده انسان‌های شریف، قانع و وظیفه شناسی است که از سر تعهد و دلسوزی به ساختن و شکل دهی استعدادهای مؤمن و کاردان مشغولند؛ مردم ما نیز از آنجا که به نقش این طبقه فرهیخته، آگاهند همیشه از کارشان تقدیر می‌کنند و حتی روز مشخصی را هم به نام «روز معلم» تعیین کرده‌اند.

شیوه و روش عملکرد آموزش و پرورش یک جامعه، به‌عنوان کارکردی‌ترین نهاد علم و دانش و فرهنگ، بهترین و نزدیک‌ترین مظهر فرهنگ آن جامعه است، هم چنان که فرهنگ یک جامعه، بی‌تردید چگونگی آموزش و پرورش آن جامعه را نشان می‌دهد.

بنابراین حفظ، گسترش و غنی‌سازی فرهنگ عمومی، از جمله وظایف و نقش‌های بنیادین آموزش و پرورش خواهد بود؛ بر این اساس، معلم زمانی می‌تواند نقش تربیتی خود را به خوبی ایفا کند که میان رفتارها، هنجارها و نظام ارزشی او و سایر هنجارهای جامعه، هماهنگی وجود داشته باشد؛ از این رو ساده اندیشی است اگر انتظار داشته باشیم که معلّم بتواند مستقل از تأثیر سایر خرده سیستم‌ها نقش خود را به خوبی ایفا کند.

این نقش بی شک در گرو هماهنگی میان همه عواملی است که در امر تعلیم و تربیت دخیل اند. چنانچه رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند: «همه دستگاه‌ها در دولت، وظیفه پشتیبانی از آموزش و پرورش را دارند؛ اینجا دستگاهی است که هرچه شما هزینه کنید، به طور مضاعف دستاورد خواهید داشت؛ اینجا جایی است که ثروت سازان آینده، علم سازان آینده، تمدّن سازان آینده، مدیران آینده، از اینجا به وجود خواهند آمد و خلق خواهند شد. این جور نیست که ما خیال کنیم آموزش و پرورش فقط برای ما هزینه دارد؛ نخیر، دستاوردهایی بزرگ‌تر از دستاوردهای آموزش و پرورش وجود ندارد. هرچه شما در سرتاسر کشور از جلوه‌های پیشرفت و دستاورد و ابتکار می‌بینید، ریشه آن اینجا است؛ اینجا را درست کنید تا همه جا درست بشود. بنابراین پول خرج کردن برای آموزش و پرورش و توسعه منابع مالی آموزش و پرورش، یکی از کارهای اساسی است که امیدواریم مسؤولان دولتی به این نکته توجّه کنند.»

اگر شخصیّت معلّم دارای صفات انسانی از قبیل: مهرورزی، نوع دوستی، درست کاری، همکاری، خویشتن داری و ایمان باشد، طبعاً تقلید از چنین ویژگی‌هایی، سلامت روانی کودک و امنیت آینده جامعه را تضمین خواهد کرد. با این توصیف، «معلم» به عنوان یکی از مهم‌ترین الگوهای مورد وثوق جامعه، نقش بسیار حساسی در رفتار افراد جامعه، به ویژه در میان دانش آموزان داشته و آموزش و پرورش نیز بیش از هر زمان دیگری به عنوان رکن اصلی توسعه و بالندگی اجتماعی و فرهنگی جامعه قلمداد شده و به منزله قدرتمندترین ابزار شکل دهی آینده یک کشور و پایداری و تداوم تاریخ و فرهنگ یک جامعه به شمار می‌رود.

بنابراین باید پذیرفت که کیفیت و قابلیت‌های معلمان و فرهنگیان شاغل در نظام آموزشی، آئینه تمام نمای کیفیت آموزش و پرورش آن جامعه‌اند. معلم نه تنها از طریق آموزش، که از طریق نقش الگویی خویش، درهای معرفت و حقیقت را به روی انسان می‌گشاید و راه و رسم زندگی را برای وی ترسیم می‌نماید و انسان را به مراحلی از کمال و رشد می‌رساند که قرآن از او به عنوان اسوه و الگو نام می‌برد. الگو و اسوه‌ای که سال‌ها در ذهن دانش‌آموز و دانشجو می‌ماند و هر ساله در ایام دوازدهم اردیبهشت همزمان با روز و هفته معلم بازخوانی و یادآوری می‌شود.

کد خبر 749306

دیگر خبرها

  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ
  • رهبر انقلاب: امسال حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت را به همه دنیای اسلام منتقل کنند (فیلم)
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی است
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود